Om Markise Centeret

Markiser og udvendig solafskærmning

Velkommen til Markisecenteret. Vores speciale er udvendig solafskærmning, både markiser, persienner, rullegardiner og parasoller. Læs mere om de forskellige løsninger her på hjemmesiden eller klik her for at booke et uforpligtende besøg af en af vores erfarne konsulenter.

Markisecenteret sælger kun specialtilpassede kvalitetsprodukter. Løsninger, hvis kvalitet og lækre finish er til glæde for vores kunder i mange år. Vores leverandører er de kendte firmaer Faber og Stila.

Udvendig solafskærmning er vigtig, både i hjemmet og på arbejdspladsen. Markisecenteret har mange års erfaring med at levere til både private og erhverv. Produktet er måske det samme, men argumenter og overvejelser kan være ret forskellige. Så er du på udkig efter en kvalitetsmarkise til din bolig, klik her og klik her, hvis din arbejdsplads skal skærmes af for solen.

Klik her for at booke et besøg af en af vores konsulenter i din bolig for en snak om markiser. Eller find inspiration til markiser, parasoller eller persienner og screens.