Inspiration markiser

Markiser

Vores markiser laves altid efter kundens mål og ønsker i øvrigt. Og der er en del ting at tage stilling til, når du skal bestille en kvalitetsmarkise. Til gengæld bliver du belønnet med en markise, som passer til lige præcist dit behov. Du skal for eksempel tage stilling til:

  • Hvor skal den sidde og hvilken hældning skal den have?
  • Hvilket stel? Faldarm, knækarm.
  • Motor eller manuel?
  • Hvilket materiale til dugen?
  • Hvilket design til dugen?

Markisecenterets konsulenter kender de mange forskellige valgmuligheder i detaljen og kan give dig et overblik over dine valgmuligheder samt vejlede om fordele og ulemper. På den måde bliver du i stand til at træffe et godt valg. Vi tilbyder et gratis og uforpligtende møde hos dig, da vi er nødt til at se lokationen for at kunne give kvalificeret vejledning. Klik her for at booke et møde.

Vi anbefaler altid vores kunder at tænke sig godt om, når der skal vælges stof eller dug til markisen. Vores markiser holder i mange mange år, så det skal mønstret eller farven også! Hvis du alligevel får lyst til at udskifte dugen, så er det muligt på de kvalitetsmarkiser, som Markisecenteret sælger – og er selvfølgelig langt billigere end at udskifte hele markisen.

 

Kontakt os, eller book markisebussen ganske gratis her