Erhvervskunde

Markiser og solafskærmning på kontorer og arbejdspladser

Et godt fysisk arbejdsklima er alfa og omega, hvis medarbejderne skal trives og levere en god indsats. Det er også vigtigt at have fokus på det fysiske arbejdsmiljø for at være sikker på, at man overholder arbejdsmiljøloven.

Arbejdspladsen skal have en behagelig temperatur og den skal ikke mindst være konstant. Temperaturen indendørs påvirkes af vejret udenfor, og udvendige rullegardiner eller screens, som reguleres automatisk ved hjælp af sensorer, er en rigtig god løsning, specielt hvor der er mange, store og vest- eller sydvendte vinduer eller egentlige glasfacader.
I den type lokaler kan der også være behov for at dæmpe lyset, og her er alle typer solafskærmning brugbare, dvs. både markiser, rullegardiner og persienner.

Solafskærmning er et prisbilligt og miljøvenligt alternativ til nedkøling via aircondition. Og for de fleste mennesker langt mere behageligt at opholde sig i.

Markisecentret har stor erfaring i solafskærmning til all typer og størrelser af erhversvirksomheder, kontorer og butikker. Klik her for at booke et møde med en af vores konsulenter.

Klik her for at booke et besøg af en af vores konsulenter i din bolig for en snak om markiser. Eller find inspiration til markiser, parasoller eller persienner og screens.